Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Kommentera sidans innehåll

Fält markerade med * måste fyllas i.

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Kalmars lucia besökte Gdansk

  Kalmars lucia med tärnor lyste upp mörkret i Gdansk under några dagar i början av december.

 • Kontantfritt i Kontaktcenter

  Du är hjärtligt välkommen och kan även i fortsättningen betala med kort.

 • Detaljplan för Kungsljuset 3 samt Lasarettsvägen

  Ett förslag till detaljplan har tagits fram för del av fastigheten Kungsljuset 3 samt Lasarettsvägen intill Länssjukhuset i Kalmar. Planförslaget är ute på granskning mellan den 28 november till den 19 december 2014.

 • Detaljplan för del av Svaneberg 2:10 vid Svaneberg

  Ett förslag till detaljplan har tagits fram för del av fastigheten Svaneberg 2:10 vid trafikplats Svaneberg. Planförslaget är ute på samråd mellan den 28 november till den 19 december 2014.

 • Hela Kalmar ska växa

  Vid en presskonferens idag presenterade majoriteten sitt förslag till budget och verksamhetsplan för 2015. Hela Kalmar ska fortsätta växa är budskapet S, C och V vill förmedla.

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2014-12-09

 • Vill ni bli familjehem?

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.