Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Kommentera sidans innehåll

Fält markerade med * måste fyllas i.

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Europakorridoren enar sydostregionen

  Växjö, Kalmar och Karlskrona kommuner ska gemensamt arbeta för en sträckning av en ny höghastighetsjärnväg väster om Växjö, mellan Växjö och Alvesta.

 • Lär känna en ny student

  Just nu fylls Kalmar med många nya invånare. Det är inte lätt att hitta i en ny stad, en del kanske inte ens har fått tak över huvudet. Nu har du chansen att lära känna en ny student och välkomna dem till Kalmar.

 • Riktad markanvisning kvarteret Rustningen

  Kalmar kommun bjuder nu in ett antal byggherrar till att lämna förslag på ny bostadsbebyggelse längs Hjortvägen i Funkabo.

 • Samlastningscentral gynnar småskaliga producenter

  Från och med årsskiftet 2014-2015 inrättas en samlastningscentral för att göra det möjligt för småskaliga producenter att vara med i större kommunanala upphandlingar.

 • Gångstråk vid Lillviken

  Nu fortsätter arbetet med att lyfta fram Kalmars kustnära läge. På den östra sidan av Lillviken blir det en smal stig för att anpassa gångstråket till befintlig natur, men ändå öka tillgängligheten

Fler nyheter

Evenemang

Fler evenemang

Sidan granskad 2014-09-03

 • Vill ni bli familjehem?

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.