Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Tipsa om sidan

Fält markerade med * måste fyllas i.

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Nya kommunal- och oppositionsråd intar stadshuset

  Vid fullmäktiges sammanträde igår gjordes val till kommunstyrelsen för kommande mandatperiod. Även kommunal- och oppositionsråd valdes och det blir nya ansikten på plan två i stadshuset.

 • Europakorridoren enar sydostregionen

  Växjö, Kalmar och Karlskrona kommuner ska gemensamt arbeta för en sträckning av en ny höghastighetsjärnväg väster om Växjö, mellan Växjö och Alvesta.

 • Lär känna en ny student

  Just nu fylls Kalmar med många nya invånare. Det är inte lätt att hitta i en ny stad, en del kanske inte ens har fått tak över huvudet. Nu har du chansen att lära känna en ny student och välkomna dem till Kalmar.

 • Riktad markanvisning kvarteret Rustningen

  Kalmar kommun bjuder nu in ett antal byggherrar till att lämna förslag på ny bostadsbebyggelse längs Hjortvägen i Funkabo.

 • Samlastningscentral gynnar småskaliga producenter

  Från och med årsskiftet 2014-2015 inrättas en samlastningscentral för att göra det möjligt för småskaliga producenter att vara med i större kommunanala upphandlingar.

Fler nyheter

Evenemang

Fler evenemang

Sidan granskad 2014-09-03

 • Vill ni bli familjehem?

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.