Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Tipsa om sidan

Fält markerade med * måste fyllas i.

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Studenter + Kalmar kommun= sant!

  Kalmar kommun har skrivit avtal om studentmedarbetare. Avtalet syftar till att stärka övergången från studier till arbete och stimulera för framtida kompetensförsörjning

 • Kalmarborna ger fortsatt högt betyg till Kalmar

  Helhetsbetyget (68) som medborgarna ger Kalmar kommun är högre än snittet för de 129 kommuner som deltog i undersökningen. Även jämfört med kommuner i samma storleksklass har Kalmars invånare gett kommunen ett högre helhetsbetyg.

 • Kalmar trea i SKL:s servicemätning

  Kalmar kommun är med sin tredjeplats fortsatt i den absoluta Sverigetoppen när årets servicemätning från SKL, Sveriges kommuner och landsting, nu har offentliggjorts.

 • Första spadtaget för kvarteret Gesällen

  Torsdag den 8 januari togs det första spadtaget för kvarteret Gesällen

 • Kontantfritt i Kontaktcenter

  Du är hjärtligt välkommen och kan även i fortsättningen betala med kort.

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2015-01-20

 • Vill ni bli familjehem?

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.