Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • 68 föreningar får investeringsbidrag för 14 miljoner

  114 ansökningar från 68 föreningar kom in, vilket är mer än hälften av alla föreningar i kommunen. Tyngdpunkten av pengarna går till nybyggnad och renovering av anläggningar.

 • Ta hand om varandra i Kalmar!

  Den senaste tiden har det förekommit sexuella övergrepp i olika sammanhang runt om i Sverige och i Kalmar. Ofredanden och grövre kränkningar och våld är ett stort samhällsproblem och i större folksamlingar och i samband med alkoholförtäring ökar riskerna.

 • Klart: eHälsomyndigheten till Kalmar

  Nu är det klart. Ett intensivt regionalt arbete för att eHälsomyndigheten ska etableras i Kalmar fick idag ett glädjande besked av regeringen.

 • Stadsbyggnadspriset går till Valnötsträdet

  Vid en ceremoni i Stadsparken idag delades Kalmars stadsbyggnadspris 2016 ut till kvarteret Valnötsträdet.

 • Nu ska den gamla brandstationen få nytt liv

  I oktober 2015 fattade Kommunstyrelsen beslut om att fastigheten ”Brandvakten 7”, alltså gamla brandstationen, ska säljas via mäklare. Idag startar försäljningen.

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2016-08-15

 • Vill ni bli familjehem?
 • Plan för vatten och avlopp
 • Vattensmart

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.