Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Geodome – en unik klimatupplevelse

  Välkommen till Stortorget i Kalmar fredag 4 september! Lägg dig till rätta och få nya perspektiv på klimatförändringarna och vad vi kan göra för att minska utsläppen och anpassa samhället.

 • Eldningsförbud i hela Kalmar län

  Länsstyrelsen har fattat beslut om eldningsförbud i hela Kalmar län från och med lördag 15 augusti. Här kan du läsa vad som gäller vid eldningsförbud.

 • Detaljplan för kvarteret Bilen

  Syftet med plaen är att möjliggöra en fortsatt utveckling av kvarteret Bilen, från renodlat kontor, industri- och lagerverksamhet till att även inrymma olika handelsfunktioner.

 • Tillägg till detaljplan för del av Varvsholmen 1, Norra kajen m.m.

  Syftet med tillägg till detaljplan är att förtydliga utformning av planerad bebyggelse för bostäder och verksamheter inom västra delen av kvarteret Spantrutan.

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2015-08-17

 • Kiss- och bajsveckor på reningsverket
 • Vill ni bli familjehem?
 • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.