Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Vad sa man på senaste kommunfullmäktige?

  Se kommunfullmäktiges sammanträde 26 september i efterhand. Välj att se mötet i sin helhet, eller se enskilda ärenden. Bland annat bestämdes var den nya simhallen ska ligga.

 • Kalmar har nått topp 100

  Kalmar kommun har haft ett tydligt mål att bli topp 100 i Svenskt Näringslivs årliga ranking. Och nu är vi där. I år klättrar kommunen 28 platser till plats 83.

 • Dags att söka stipendium från Bernhardinafonden

  Bernhardinafonden är tänkt för flickor vars sociala situation försvårar en utbildning inom företrädesvis yrkespraktiska områden.

 • 68 föreningar får investeringsbidrag för 14 miljoner

  114 ansökningar från 68 föreningar kom in, vilket är mer än hälften av alla föreningar i kommunen. Tyngdpunkten av pengarna går till nybyggnad och renovering av anläggningar.

 • Ta hand om varandra i Kalmar!

  Den senaste tiden har det förekommit sexuella övergrepp i olika sammanhang runt om i Sverige och i Kalmar. Ofredanden och grövre kränkningar och våld är ett stort samhällsproblem och i större folksamlingar och i samband med alkoholförtäring ökar riskerna.

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2016-09-28

 • Vill ni bli familjehem?
 • Vattensmart
 • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.