Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Upphävande och ändring av dp för Karlslunda-Fagerhult 2:69, del av Karlslunda-Fagerhult 2:41 och Påryd 1:282

  Upphävande och ändring av planen syftar till att ta bort bestämmelsen om markanvändning allmän kvartersmark, införa skyddsbestämmelser för prästgårdsmiiljö och säkra framtida möjligheter till ett rekreationsstråk längs gamla banvallen.

 • Vi bygger om cirkulationsplats Svaneberg

  Under en längre tid har det uppstått trafikstörningar i den befintliga cirkulationsplatsen vid Svaneberg, Kalmars södra infart (Södra vägen–Fölehagsvägen). Ibland har så långa köer bildats att de börjat ute på E22.

 • Gående prioriteras kring Stortorget

  På Kvarnholmen vill vi att stadslivet ska vara levande och att Stortorget ska upplevas som en attraktiv plats att vara på. Därför ska vi utöka gångfartsområdet i staden till att även gälla runt Stortorget.

 • Omsorgsnämndens preliminära planering för omsorgsboende

  Omsorgsnämnden har gjort en preliminär planering för ombyggnation och modernisering av befintliga vård- och omsorgsboenden, strukturförändringar för mindre vård- och omsorgsboenden, samt utökning av antalet vård- och omsorgsboendeplatser med ca 10 platser

 • Historien möter framtiden i Gesällens nya utformning

  Precis som för fyra hundra år sedan utvecklas nu Kvarnholmen mot att återigen bli en del av det nya och moderna Sverige. Men istället för att göra som på 1600-talet och flytta hela stadskärnan får historien följa med in i framtiden vid ombyggnationen av k

Fler nyheter

Kalender

Fler evenemang

Sidan granskad 2015-04-10

 • Vill ni bli familjehem?
 • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.