Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Demokrati

Välkommen till demokrati

Under Demokrati kan du läsa om kommunens ekonomi, om olika projekt, om vilka det är som styr i vår kommun och om hur du kan göra din röst hörd.

Nyheter

 • Hela Kalmar ska växa

  Vid en presskonferens idag presenterade majoriteten sitt förslag till budget och verksamhetsplan för 2015. Hela Kalmar ska fortsätta växa är budskapet S, C och V vill förmedla.

 • Detaljplan för del av Bryggaren 23

  Planförslaget är ute för granskning mellan 10 november och 3 december 2014

 • Detaljplan för del av Berga 10:2, område vid Svensknabbevägen

  Planens syfte är att skapa möjlighet för ca 10 enbostadshus i en våning, samt ett område för återvinningsstation och parkering. Dessutom ingår ett mindre område för gång- och cykelväg längs Svensknabbevägen.

 • Detaljplan för kv Svalan m.fl. fastigheter

  Planens syfte är att möjliggöra en förtätning längs Erik Dahlbergs väg som ges en stadsgatukaraktär, samtidigt som en offentlig park skapas kring Monte Cavallo som tar tillvara platsens kulturhistoriska värden.

 • Nya kommunal- och oppositionsråd intar stadshuset

  Vid fullmäktiges sammanträde igår gjordes val till kommunstyrelsen för kommande mandatperiod. Även kommunal- och oppositionsråd valdes och det blir nya ansikten på plan två i stadshuset.

Fler nyheter

Evenemang

Fler evenemang

Sidan granskad 2014-09-03

 • Vill ni bli familjehem?

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.