Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Ekonomi
  4. E-faktura

E-faktura

Om du är ansluten till en Internetbank kan du betala dina räkningar från Kalmar kommun som e-faktura. Det är både snabbare, enklare och säkrare än andra betalningssätt. E-fakturan är skyddad så att inga uppgifter i den kan förändras eller läsas av någon annan än dig.  

Räkningarna skickas endast elektroniskt, direkt till din Internetbank. Du kan ta hand om dina räkningar var du än är, allt du behöver är en Internetuppkopplad dator. Tjänsten är kostnadsfri.

Så här enkelt är det

När du loggat in på din Internetbank ser du om du fått någon ny faktura. Klicka på e-fakturan så visas den i sin helhet på skärmen. Du ser varifrån fakturan kommer, beloppet som ska betalas och förfallodag, precis som du är van vid.

Allt är ifyllt och klart. Du kontrollerar uppgifterna och godkänner med ett enkelt klick och räkningen betalas automatiskt på förfallodagen.

Anmäl dig redan idag!

Logga in på din Internetbank.
Klicka dig fram till "Anmälan e-faktura"/"Anmälan elektronisk faktura".
Sök efter Kalmar kommun och följ anvisningarna

 

Sidan uppdaterad 2016-08-29

Urban Sparre

Ekonomichef
Kommunledningskontoret/Ekonomi
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 01 00
Fax: 0480-45 01 20
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

  • Vill ni bli familjehem?
  • Vattensmart
  • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.