Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss

Var med och utveckla Kalmar kommun

Kalmar kommuns 66 000 invånare ställer krav på sin kommun. De vill ta sig fram på gatorna, få bra aktiviteter för sina barn, promenera i parkerna, hitta parkering i centrum, kunna cykla till arbetet, ha fina badplatser, låna böcker, bli av med sina sopor, utbilda sig, arbeta och mycket mer.

Detta gör att Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Jobb som går ut på att ta hand om vår vackra stad och de som bor i den.

Kalmar kommun har en vision att bli den mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatsen. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet. Vi vill att våra anställda ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats.

Arbetar du i Kalmar kommun ska du ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb.

Vi söker medarbetare som trivs i en utvecklande miljö och som själva vill och kan bidra till att vi når goda resultat. Medarbetare som känner meningsfullhet, lust eller till och med passion för bidra till att skapa verksamheter i världsklass.

Sidan granskad 2016-11-18

  • Vill ni bli familjehem?
  • Vattensmart
  • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.