Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Evenemangskalender
  3. Februari 2016
  4. LARM i Linköping

Huvudnavigering:

Följ med på talangjakt den 9 februari

Använd nedanstående länkar för att hitta den information du söker.

Datum:
2016-02-09 kl 07:00 - 19:00
Arrangör:
Kalmar, Mönsterås och Oskarshamns kommuner - Kalmarsundsregionen
Kontakt:
Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun., 0480-45 00 64

Söker du nya medarbetare inom teknik, miljö och IT-områdena? Följ med oss till Linköpings Teknologers arbetsmarknadsdag - LARM. Tillsammans kan vi hjälpas åt att locka ny kompetens till Kalmarsundsregionen!

Larm i Linköping

Vårt erbjudande

I vår gemensamma satsning på att lyfta Kalmarsundsregionen och möjligheterna här erbjuder vi dig att följa med oss som besökare på mässan under en dag. Du ges möjlighet att träffa studenter, se hur den här typen av mässor fungerar och samla inspiration inför framtiden.

Efter Linnéuniversitetet är Linköpings universitet det lärosätet som drar flest av vårt läns unga. Vi vet att det är viktigt att behålla kontakten med våra talanger. Under LARM får du chansen att träffa teknologer, naturvetare och forskarstudenter på Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet. Hela 7500 studenter brukar besöka mässan!

Hur funkar det?

Vi hämtar upp dig med buss tidigt på morgonen den 9 februari i Kalmar, Mönsterås eller Oskarshamn. Vi åker gemensamt till Linköping och under dagen serveras fika, lunch och eftermiddagsfika. Kvällsmål står var och en för själv.

Vad kostar det?

Du betalar 500 kr plus moms för buss, lunch och fika per person. Max 2 personer per företag.

Anmälan

Vi vill ha din intresseanmälan senast den 3 februari. Anmäl till vår inflyttarlots. Se kontaktuppgifter i högerkolumnen.

Möjligheter i Kalmarsundsregionen

Läs mer om Kalmarsundsregionen på kalmarsundsregionen.com . Gå med i vår LinkedIngrupp – Kalmarsundsregionen karriär och rekrytering eller gilla oss på facebook.com/regionkalmarsund.

Sidan granskad 2016-01-26

Monica Björkegren-Ohlson

Inflyttarlots
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 64
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.