Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Barnomsorgens e-tjänster

Du kan anmäla ditt behov av barnomsorg till Kalmar kommuns förskolor, fritidshem eller pedagogisk omsorg (familjedaghem) direkt med hjälp av länken Öppen anmälan.

Du som redan har plats i kommunens barnomsorg kan ändra dina kontaktuppgifter, schema eller inkomst samt även säga upp platsen med hjälp av länken Tjänster som kräver e-legitimation

Viktigt meddelande om e-tjänster

  • Öppen anmälan

    Här kan du ansöka om plats i Kalmar kommuns förskolor, fritidshem och pedagogisk omsorg. E-tjänsten gäller enbart kommunal verksamhet. Vill du däremot ansöka om plats på fristående förskola gör du detta direkt till den verksamhet du är intresserad av.

  • Tjänster som kräver e-legitimation

    Logga in och ändra dina uppgifter, registrera schema, ändra inkomst eller avsluta placering.

Sidan uppdaterad 2017-01-16

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.