Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Näringsliv

Välkommen till näringsliv

Här hittar du information som är av vikt för dig som företagare. Vi ger dig också en bild av näringslivet i Kalmarregionen.

Nyheter

 • Positiv trend för Kalmars företagsklimat

  Kalmarföretagarna blir mer och mer nöjda med den kommunala servicen och myndighetsutövningen.

 • Kalmar är Årets sommarstad 2015!

  Varje år har Reseguiden en omröstning där de utser Årets sommarstad i Sverige. De senaste åren har Kalmar stadigt klättrat uppåt på listan och i år hamnar vi på första plats!

 • Majoritetens budgetförslag för 2016

  Den politiska majoriteten (S, C och V) har nu presenterat sitt budgetförslag för 2016.

 • Kalmar kraftsamlar för snabbare tågresor

  Regionen satsar hårt för att få till stånd en nära geografisk dragning av kommande höghastighetsbana för tåg. Kommunen och Linnéuniversitetet är övertygade om fördelarna och flertalet större företag i Kalmar ställer sig bakom satsningen.

Fler nyheter

Evenemang

Fler evenemang

Sidan granskad 2015-08-11

 • Söka tillståd?
 • Kiss- och bajsveckor på reningsverket
 • Ta del av näringslivsenhetens nyhetsbrev
 • Etablera verksamhet i Kalmar

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.