Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Näringsliv

Välkommen till näringsliv

Här hittar du information som är av vikt för dig som företagare. Vi ger dig också en bild av näringslivet i Kalmarregionen.

Nyheter

 • Kalmar kraftsamlar för snabbare tågresor

  Regionen satsar hårt för att få till stånd en nära geografisk dragning av kommande höghastighetsbana för tåg. Kommunen och Linnéuniversitetet är övertygade om fördelarna och flertalet större företag i Kalmar ställer sig bakom satsningen.

 • Vem/vad ska få Kalmar kommuns stadsbyggnadspris?

  Ett pris som årligen delas ut av Samhällsbyggnadskontoret till ett byggnadsverk eller insatser för främjande av stadsbyggnadsfrågor.

 • En dörr in för regionala företagsstöd

  Nu lanseras en portal där länets företag kan få en samlad bild över olika stöd och bidragsformer.

 • Fiberutbyggnad i Lindsdal och Smedby

  Kalmar kommun samverkar med Telia kring utbyggnaden av fiber i kommunen. Tillgång till snabb och stabil uppkoppling gör det lättare att bo och driva företag i hela kommunen och för många innebär det en möjlighet till minskat resande.

 • Kalmarsundsregionen lockade kompetens i Linköping

  För första gången har Kalmar, Oskarshamn och Mönsterås kommuner varit på plats tillsammans på arbetsmarknadsdagarna i Linköping för att marknadsföra och locka kompetens till Kalmarsundsregionen.

Fler nyheter

Evenemang

 • Inflyttarträff för nya och nygamla Kalmarbor!

  Kom och träffa andra inflyttade under lättsamma former. Ta en bit mat eller något gott att dricka och träffa nya bekantskaper! Gäst är Mårten Olander, klubbchefen på Kalmar Golfklubb som under flera år haft världen som arbetsplats.

  2015-05-06 (kl 17:00 - 19:00)

 • Upptaktsmöte Nätverket Höghastighetsbanan

  Med ett starkt nätverk och engagemang bland företagen i sydost är vi övertygade att vi ökar möjligheterna till en östlig sträckning av höghastighetsbanan.

  2015-05-07 (kl 16:00 - 19:00)

Fler evenemang

Sidan granskad 2015-04-22

 • Söka tillståd?
 • Vi hjälper dig i ditt företagande - Kalmaraktörer
 • Ta del av näringslivsenhetens nyhetsbrev

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.