Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Näringsliv

Välkommen till näringsliv

Här hittar du information som är av vikt för dig som företagare. Vi ger dig också en bild av näringslivet i Kalmarregionen.

Nyheter

 • Hela Kalmar ska växa

  Vid en presskonferens idag presenterade majoriteten sitt förslag till budget och verksamhetsplan för 2015. Hela Kalmar ska fortsätta växa är budskapet S, C och V vill förmedla.

 • Franchisetorget i Kalmar

  Franchisetorget och Kalmar Kommun bjöd in till information om möjligheterna med franchising.

 • Kalmarsundsregionen i fokus

  Unikt samarbete i Kalmarsundsregionen för att stärka regional tillväxt.

 • Europakorridoren enar sydostregionen

  Växjö, Kalmar och Karlskrona kommuner ska gemensamt arbeta för en sträckning av en ny höghastighetsjärnväg väster om Växjö, mellan Växjö och Alvesta.

 • Samlastningscentral gynnar småskaliga producenter

  Från och med årsskiftet 2014-2015 inrättas en samlastningscentral för att göra det möjligt för småskaliga producenter att vara med i större kommunanala upphandlingar.

Fler nyheter

Evenemang

Fler evenemang

Sidan granskad 2014-11-18

 • Söka tillståd?
 • Vi hjälper dig i ditt företagande - Kalmaraktörer
 • Ta del av näringslivsenhetens nyhetsbrev

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.