Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Näringsliv
 3. Rekrytering och kompetens
 4. Arbetsförmedlingen

Vad kan Arbetsförmedlingen göra för dig?

Arbetsförmedlingen har kunniga arbetsförmedlare som kan hjälpa dig att komma i kontakt med personer som har den kompetens ni efterfrågar. 

Vilket stöd kan du som arbetsgivare få via Arbetsförmedlingen?

 • Arbetsförmedlingen kan arbetsmarknaden och har Sveriges största utbud av arbetssökande.
 • De har kunniga arbetsförmedlare som kan hjälpa dig att komma i kontakt med personer som har den kompetens ni efterfrågar.
 • De  har även olika verktyg som kan underlätta rekryteringsprocessen. Det kan handla om att utvidga ditt företag och ta in en person på Nystartsjobb och då få arbetsgivaravgiften betald. Eller kan det röra sig om att anställa någon som har funktionshinder och då få hjälp med lönekostnaden för denna. Det kan även handla om att ta in en person på praktik för att se om den kompetens du efterfrågar finns.
 • Arbetsförmedlingen anordnar också dagligen rekryteringsträffar där du som arbetsgivare kan intervjua lämpliga kandidater direkt på plats. Välj om du vill delta tillsammans med andra arbetsgivare eller om du vill ha en egen rekryteringsträff.

Oavsett om ditt företag har ett behov på grund av att ni är en man kort eller om ni har ett behov av att expandera verksamheten, kan Arbetsförmedlingen vara ett stöd i er rekrytering.

Kontakt

Har du frågor om rekrytering?

Ring direkt till Arbetsförmedlingens arbetsgivartelefon, tel 010-487 21 87 eller skicka mejl, se Mer information.

Sidan granskad 2015-12-28

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

 • Söka tillståd?
 • Ta del av näringslivsenhetens nyhetsbrev
 • Etablera verksamhet i Kalmar

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.