Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Prenumerera

Prenumerera

Här kan du prenumerera på RSS-flöden, ett RSS-flöde kan liknas vid en digital teleprinter/fax. Genom att prenumerera på ett RSS-flöde så kommer du att till din RSS-läsare per automatik få allt nytt som händer i det flöde du prenumererar på.

Förkortningen RSS står för Really Simple Syndication, det vill säga ett enkelt sätt att samla nyheter utan att behöva surfa till webbplatsen som publicerar dem.

Vi har valt att publicera ett antal flöden som fokuserar på de nyheter och event vi publicerar på kalmar.se, klicka i menyn till vänster för att prenumerera på dem.

Om du inte har något program som tar hand om rss-flödet så kommer du till en sida med "kod" vilken kan se lite konstigt ut för ett otränat öga. För att "avkoda" sidan kan du använda något av programmen i rutan "mer information" till höger .

Sidan granskad 2017-03-17

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.