Aktivt Liv

 "Aktivt Liv verkar för kommunanställdas livskvalitet genom möjligheter till aktiviteter inom motion, friluftsliv, kultur och idrott." 

Aktiv Fritid har ersatts med Kalmar kommuns nya friskvårdsnätverk Aktivt Liv. Nätverket är en del i kommunens nya friskvårdsarbete. Aktivt Liv består av en representant från varje förvaltning och gymnasieförbundet. Friskvårdsnätverket kommer att arbeta mot fritiden och erbjuda aktiviteter som tidigare.

Kommunens nya friskvårdsamordnare Emelie Sundlöv kommer att samordna friskvårdsnätverket och Janet Lindeborg som tidigare har arbetet med Aktiv Fritid kommer fortsatt att arbeta med Aktivt Livs administration.

Du som är anställd inom Kalmar kommun, dotterbolag och förbund har möjlighet att utnyttja våra erbjudanden och delta i aktiviteter.

Sidan granskad 2015-10-02

Janet Lindeborg

Administratör Aktivt Liv
Tel: 0480-45 06 99
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.