Kalmarsundsregionens rekryteringsnätverk

30
nov
08:15 – 10:15

Telin Rekrytering & Konsult är värd och moderator för dagen och tillsammans med Scandic Hotell i Kalmar bjuder vi in till två timmar av samtal och dialog gällande kompetensförsörjning och dess utmaningar i regionen.

Dagens inbjudna gäst är Linda Palmgren – Linda som är nominerad nationellt till Årets Ledare. Med sunt förnuft och enkla idéer/lösningar kommer vi att få lyssna till Linda och hur hon som ledare motiverar och behåller sin personal.

Vi ser ett öppet möte där vi alla är aktiva i samtalen och dialogen om våra utmaningar. Bjud gärna på goda exempel som har fungerat för dig och din verksamhet.

Vi i Kalmarsundsregionsamarbetet finns också på plats och uppdaterar dig om vårt arbete med att främja regionens inflyttning och kompetensförsörjning. Tillsammans blir vi starka!

Telin och Scandic bjuder dig på kaffe/te och en god smörgås!

Det var initialt Landstinget och Regionförbundet i Kalmar län som såg möjligheter med ett nätverk. Kommunerna vid Kalmarsund och några större företag i regionen var inte sena att haka på. Värdskapet alterneras mellan nätverksdeltagarna.

Välkommen du också!

Mer information

Tid:

30 November kl. 08.15 till 10.15

Plats:

Scandic Hotell, Dragonvägen 7 i Kalmar

Anmälan:

till oskar.lind@morbylanga.se
Vänligen ange ev. allergier och/eller matpreferenser i din anmälan.

Arrangör:
Rekryteringsnätverk Kalmarsund

www.kalmarsundsregionen.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster