Bli testpilot och prova gratis

Två personer utanför Kalmar cykelgarage.

Som testpilot för cykelgaraget får du prova gratis i 30 dagar. Dessutom har du chansen att bidra till att göra Kalmar som cykelstad ännu bättre.

Vad vill vi ha i utbyte?

Som testpilot ska du svara på en enklare enkät i slutet av testperioden. Enkäten fokuserar på cykelgaraget och hållbart resande i allmänhet. Svaren lämnas anonymt och kommer att ligga till grund för en utvärdering av cykelgaraget och vårt arbete framåt med cykelinfrastruktur.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att skicka ett e-post till sara.hakansson@kalmar.se där du anger ”Testpilot” i rubriksfältet. Då får du ett svar med information och länk till registrering. Genom att anmäla dig godtar du villkoren gällande GDPR (se nedan).

Ditt namn och din e-postadress kommer att registreras från att du anmäler dig fram till sista oktober 2020. Din e-post kommer enbart att nyttjas för att skicka ut enkäten och eventuella påminnelser för att besvara enkäten. Dina uppgifter kommer inte att spridas och senast sista oktober kommer din e-postadress och ditt namn att raderas.

Cykelgaraget delfinansieras av den regionala europeiska utvecklingsfonden.

Logga, CMM, Interreg, Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Fler sidor inom kalmar cykelgarage - vid stationen

Kalmar cykelgarage vid stationen

Kalmar cykelgarage erbjuder säker förvaring av din cykel och cykeltillbehör.

Senast uppdaterad: 24 juni 2020
Publicerad: 2 juni 2020